Uppnå morgondagens finansiella mål idag​

Basware hjälper företag över hela världen att kontrollera och minska kostnader, hantera utgifter och skapa prognoser för tillväxt.

Framtidens ekonomi och inköp

På Basware Connect 2018 får du ta del av en givande mix av de senaste branschnyheterna kring digitalisering och AI, nyheter från Basware och hur våra kunder drar nytta av våra lösningar.

Vi visar framförallt hur den snabba utveckling påverkar dig och inspirerar till en lite smidigare och smartare vardag på jobbet.

Läs mer om Basware Connect 2018

Basware Connect 2018

Fortfarande ledare inom P2P-branschen – mer än 30 år efter att vi uppfunnit den

Spara tid och pengar

Effektivisera den finansiella leverantörskedjan och automatisera processer så att du kan minska kostnader och kontrollera utgifter.

Förändra sättet att göra affärer på

Det är dags att få ut mer av de pengar som betalas ut av ditt företag. Utnyttja toppmoderna innovationer och analyser för att skapa en konkurrensfördel och förändra din värld.

Meet our customers

Vi sammanför en miljon företag i fler än 100 länder över hela världen

Träffa våra kunder

Förenkla verksamheten, köp smartare.

Skapa kontakt

Skapa kontakt

Samarbeta med en miljon andra företag kring era köp- och säljaktiviteter i världens mest avancerade affärsnätverk, som ger dig fler kontakter och ännu större potential.

Basware Network

Hantera

Hantera

Etablera en ekonomisk intelligens inom ditt företag genom att förbättra orderhantering och fakturering och få användbar kunskap som gör det enkelt att öka efterlevnaden, kontrollera marginaler och minska kostnader.

Inköp-till-betalning

Optimera

Optimera

Skapa en konkurrensfördel för ditt företag. Förbättra kassaflödet och rörelsekapitalet för att främja tillväxt och operationell effektivitet samtidigt som riskerna minskas.

Financiella tjänster

Våra lösningar är integrerade med över 250 ekonomisystem

Undvik resurskrävande IT-projekt genom att använda lösningar för inköp-till-betalning och e-fakturering som är enkla att integrera och förstärker befintliga leverantörsreskontra- och affärssystem. Basware är kompatibelt med hundratals system.

Kontakta oss

Är du redo att sätta igång?

Vill du arbeta smartare istället för hårdare och omvandla kostnadscenter till intäktsskapande enheter? Berätta för oss om dina utmaningar så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa till.

Kontakta oss
Våra lösningar